Aktifkan NSP Syi’ir Tanpo Waton

0
246

Mari mengaktifkan NSP Syi’ir Tanpo Waton di handphone Telkomsel Anda.

Setiap pengaktifan lagu berikut sebagai NSP, maka PBNU melalui LTN NU akan memperoleh pembagian pendapatan sebesar 45% dari harga yang dibebankan kepada pelanggan.

Nada Sambung Pribadi (NSP) Syi’ir Tanpo Waton
Singer : K.H.M.Nizam As-Shofa
Tarif : Rp. 9.000 untuk 30 hari
Cara : Ketik “KODE LAGU” dan kirim lewat SMS ke nomor 1212
Contoh : Ketik “PBNAA” dan kirim lewat SMS ke nomor 1212 untuk mengaktifkan Syi’ir Tanpo Waton #1 (Bait ke-1)

JUDUL

KODE LAGU

TEXT BAIT

Syi’ir Tanpo Waton #1

PBNAA

Astaghfirulloh…Robbal baroyaah…. Astaghfirulloh…Minal Khothoyah…. Robbi zithni..’ilmannafii’aa… Wawaffiqni… ‘Amalaan sholikha….
Syi’ir Tanpo Waton #2

PBNAF

Ya roshulalloh..salam mun’alaika… Ya rofi’asyaaniwaddaarojii… ‘Athfataiyajii rotal’alaami… Ya Uuhailaljudiwalkaromi…..2X
Syi’ir Tanpo Waton #3

PBNAK

Ngawiti ingsun…nglara syi’iran… Kelawan muji pareng pengeran… Kang paring rohmat lan kenikmatan… Rino wengine….tanpo pitungan….2X
Syi’ir Tanpo Waton #4

PBNAP

Duh bolo konco…prio wanito…. Ojo mung ngaji syare’at bloko…. Gur pinter dongeng nulis lan moco… Tembe mburine…bakal sangsoro….2X
Syi’ir Tanpo Waton #5

PBNAU

Akeh kang apal….Qur’an Hadist e… Seneng Ngafirkeh marang liyane… Kafir e dewe Ga’ di gatekke… Yen isih kotor…ati akale…2X
Syi’ir Tanpo Waton #6

PBNAZ

Gampang kabujuk…Nafsu angkoro… Ing pepaese Gebyare ndunyo…. Iri lan meri sugi e tonggo… Mulo atine…peteng lan Nisto…2X
Syi’ir Tanpo Waton #7

PBNBE

Ayo sedulur…Jo nglale ake… Wajib e ngaji sak pranatane… Nggo ngandelake iman Tauhid e… Baguse sangu…mulyo matine…2X
Syi’ir Tanpo Waton #8

PBNBJ

Kang aran sholeh…bagus atine… Kerono mapan sari ilmune… Laku torekot lan ma’rifate… Ugo hakekot…manjing rasane…2X
Syi’ir Tanpo Waton #9

PBNBO

Alqur’an kodhim…wahyu minulyo… Tanpo tinulis iso diwoco… Iku wejangan guru waskito… Den tancep ake ing njero dodo…2X
Syi’ir Tanpo Waton #10

PBNBT

Kumantel ati…lan pikiran… Mrasuk ing badan kabeh njeroan… Mukjizat rosul dadi pedoman… Minongko dalan…manjing e iman…2X
Syi’ir Tanpo Waton #11

PBNBY

Kelawan Alloh…Kang maha Suci… Kuduh rangkulan rino lan wengi… Di tirakati di riadhoi… Dzikir lan suluk jo nganti lali…2X
Syi’ir Tanpo Waton #12

PBNCD

Urip e ayem…rumongso aman… Dununge roso tondo yen iman… Sabar nerimo snajan paspasan… Kabeh tinakdir saking pengeran…2X
Syi’ir Tanpo Waton #13

PBNCI

Kelawan konco…dulur lan tonggo… Kang podo rukun ojo daksio… Iku sunnah e rosul kang mulyo… Nabi muhammad…panutan kito…2X
Syi’ir Tanpo Waton #14

PBNCN

Ayo nglakoni…sekabeane… Alloh kang bakal ngangkat drajate… Senajan ashor toto dhohire… Ananging mulyo makom drajat e…2X
Syi’ir Tanpo Waton #15

PBNCS

Lamun palastro…ing pungkasane… Ora kesasar roh lan sukmane… Den gadang Alloh syuargo manggone… Utuh mayite…ugo ules…2X
Syi’ir Tanpo Waton #16

PBNCX

Ya roshulalloh..salam mun’alaika… Ya rofi’asyaaniwaddaarojii… ‘Athfataiyajii rotal’alaami… Ya Uuhailaljudiwalkaromi…..2X
Catatan: Khusus Pelanggan Telkomsel

 

 

 

LEAVE A REPLY